Saturday, January 15, 2011

The Last post before leaving

Assalamualaikum w.b.t..

this is m last update before i'm back to my lovely college..
haish,lme2 dh biasa dgn situasi ni..
balik ke kmj..
huhu..dh x kisah..
xdela rse sedih sgt2..

what a sweet holiday..
x sgke,dpt menemui cuti yg menarik..
even x b'jln ke mne2 lgsung ^^

okey,that's all for this short post..
going to update this blog later..

'CIKGU KIMIA' TURN TO 'CIKGU MATH'
thanx a lot for the taught =)
hopefully will have a real good teacher like you ^^

Wasalam

Thursday, January 13, 2011

Feelhoney-Curang


Ku akui ku pencinta sejati
Ku berjanji yang KAU selalu kusayangi
Namun KASIH selalu ku bohongi
Betapa malunya aku menghadapi-Mu

Mencari-Mu hanya bilaku rindu
Mula bersujud hanya bilaku perlu
Namun bila KAU beriku cinta
Panggilan-Mu tak pernah aku dengar

Angkuhnya aku pada kejadianku
Merasakan dunia lama milikku
Kan kelukah lidah bersyahadah cinta?
Bila nafas di hujung nyawa

Curangnya aku di setiap nafasku
Melupakan aku hanya milik-Mu
Jauhkah syurga dari pandangan?
Kifarah dosa sakit ku rasakan

Angkuhnya aku pada kejadianku
Merasakan dunia lama milikku
Kan kelukah lidah bersyahadah cinta?
Bila nafas di hujung nyawa


Saturday, January 8, 2011

Assalamualaikum

em,sara..skg bukan msenye utk kau merengek ngade2..
bukan msenye utk mengukur ketebalan~erks,actually kenipisan ilmu yg dh kau tuntut..
tapi skg msenye utk kau stay focus on ur study..
ignore ape pn yg rkan2 kau lakukan utk hidup mereka..
ignore ape pn yg mereka katakan tntg kehidupan ni..
yg pnting diri kau sndiri..
nak seribu daya..usaha tangga kejayaan..
igt,,mungkin tiada lagi peluang ketiga yg akn kau perolehi after this..
peluang utk kau menebus kembali mse yang telah kau sia2kn before ni..
remember ur aim..
aim kau juz satu..
hold ur aim as well as u can..
belum tibe msenye utk kau bersuke ria,enjoy sana sini..
hang out sesuka hati..abiskn duit..
bnde tu akn tibe satu hari nnti..
bile ko dh de pndapatan sndri,kau habiskanlah pndptn kau tu s'suka hati..
xde sape nk larang..duit kau..
klu enjoy skg means ko habiskn duit mk abah kau kn..
jgn jd ank derhaka..
biar je kwn2 nk enjoy ke ape ke..
yg pntg di ko sndri..
aim ko.!

Saturday, January 1, 2011

For The Rest Of My Life


Love This Song & The Singer

2010 in memories;WELCOME TO 2011

Assalamualaikumwarahmatullah..
Alhamdulillah,ALLAH masih mengizinkan nyawa ini diteruskan sehingga tahun baru..

~WELCOME TO 2011~
happy new year for all of the blogger.

Hopefully segala kenangan 2010 xkn dilupakan..
Yang baik dijadikan panduan & yang buruk dijadikan pengajaran..
insyaALLAH segala yang berlaku ada hikmahnya..

SEMOGA TAHUN INI BAKAL MENJADI TAHUN YANG LEBIH BAIK & BERMAKNA BERBANDING TAHUN2 SEBELUM..AMIN

WASSALAM