Tuesday, April 19, 2011

Cuti oh Holiday

assalamualaikumwarahmatullah.

fuhhh33.....
haish,penuh habuk kt blog bdk sorang niyh..
betol bersepah cz dh lme x update..

actually, skg sdg dlm arena 'percutian' percuma..
but,seriously x mcm cuti pn..

since the 1st day kt umah-means the day after arrived home- dh start keje dh..
mmg awal2 tu,yela -saya budak baru belajar- agk kekok la..
before ni mmg xpnh keje lgsung en..
tp alhamdulillah x lme pn nk biasa kn diri..

then, baru 2 hari keje, -kt koperasi sek- ckgu polis mtk tlg train bdk kawad..
okey,just accept cz ptg2 pn xde keje kn..
but,x sgke,lg 3 mnggu nk lwn,baru nk start training..aiiyooooo~
so,mmg kne struggle la en...
&& lebih menyedihkan, since smpai rumah,just 2 hari je aku betol2 rest kt umah..
yg lain..???? haish =_=" ... SEKOLAHKU SYURGAKU
hidup la kt skolah nun..pagi,ptg,mlm =.='
ni dh msuk mnggu ke-4 dh kot..tp still bz..
sbtu ahad pn jd 'student'

tp seriously rse happy cz dpt lyn kerenah bdk2 kecik ni kn..
mklumlah,kt matrik nun sume sebaye..
&& yg xleh blah, bile adik2 yg x knl senior dyowg nih..
mcm2 dyowg predict..
de yg ckp budak baru la,form 3 lah..ape la,itulah..
klu lepak dgn adik yg form 1 tu pn, dyowg bleh ckp mcm kwn.?
&& even yg dh knl pn.dyowg ckp baru lepas amik result spm..
oit2,akk ni plig senior skali la kt skolah tu..
xnmpk ke.?? dh lme tnggalkan era persekolahan..
haish =.='

DUDUK RUMAH BERAT MAKIN TURUN
TAK BERANI NAK TIMBANG CZ X SNGGUP TGK BERAT KEMBALI KE 40-- kg
LEBIH PARAH KLU LEBIH BWAH LG

wassalam`